best free css templates

АКТУЕЛНОСТИ 

1

Водич кроз занимања

Министарство просвјете и културе Републике Српске позива ученике завршних разреда основних школа и њихове родитеље да се о жељеним занимањима информишу путем андроид апликације „Водич кроз занимања“. Детаљније на прочитајте овде.

2

Провјера знања ученика у складу са Упутством

Овим путем обавјештавамо вас да је Влада Републике Српске донијела Упутство о праћењу, вредновању и оцјењивању ученика приликом извођења наставе на даљину. На основу овог Упутства, Републички педагошки завод припремио је Инструкцију за праћење, вредновање и оцјењивање ученика током наставе на даљину, као и динамику реализације писмених провјера које ће ученици радити у току наставе на даљину. За све оне који желе детаљније да се упознају са поменутим документима, испод текста стављамо линкове на документе. Детаљније на прочитајте овде.

3

Школски час - настава на даљину

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину. Наставу пратите на следећем линку: https://www.rtrs.tv/program/emisija.php?id=690

4

Важна обавјештења


Од 17.марта на програму РТРС- а и путем веб странице www.rtrs.tv настава на даљину за ученике основних школа Републике Српске. Овдје можете преузети распоред телевизијског преноса наставе за текућу седмицу.

Oбавјештење директора школе за све наставнике, родитеље и ученике можете преузети овдје.

Обавјештење о поступању приликом реализовања наставе путем РТРС-а можете преузети овдје.

Обавјештавамо родитеље који су пропустили предупис за дјецу дораслу за упис у први разред да школи доставе податке о дјеци. Подаци које је потребно доставити су: име и презиме дјетета, име једног родитеља, адресу становања, датум рођења дјетета и контакт телефон родитеља. Подаци се могу доставити електронском поштом os131@skolers.org или на број телефона 055/209650. Термине тестирања и уписа дјеце одредићемо накнадно у складу са препорукама надлежних институција и развоја тренутне ситуације. 

5

Општинско такмичење у рукомету

Општинско такмичење у рукомету за дјечаке одржано 19. фебруара у ОШ “Кнез Иво од Семберије”.
Екипа наше школе освојила прво мјесто. Дјечацима желимо успјех у наставку такмичења! Фотографије можете погледати вдје.

6

Светосавски дани

У петак, 24. јануара у препуној великој сали Центра за културу "Семберија" ученици наше школе представили су се на манифестацији "Светосавски дани". Наставници су са ученицима припремили богат културно-умјетнички програм, који је имао циљ да подсјети на значај Светог Саве, првог српског просветитеља. Фотографије можете погледати овдје.

7

Савиндан у ПО Амајлије

У подручном одјељењу “Амајлије” уз пригодан програм који су припремиле наставнице са ученицима нижих разреда ове школе обиљежен Свети Сава, школска слава. Фотографије можете погледати овдје.
Велику захвалност дугујемо кумовима, породици Благојевић: Жарку, Јелени, Василију и Радиши.

8

Школска слава Свети Сава

И ове године 27. јануара у холу наше централне школе обиљежавамо школску славу, Светог Саву.
Ломљење славског колача и Светосавска академија почињу у 17 часова.
Наша школа је и ове године узела учешће у манифестацији “Светосавски дани”. Наша школа наступа 24. јануара у великој сали Центра за културу “Семберија” са почетком у 18 часова.
Позивамо све наставнике, ученике, родитеље и пријатеље школе да присуствују манифестацији. 

9

Визија здраве будућности

Компанија Sport Vision у оквиру пројекта "Визија здраве будућности" обновила је фискултурну салу у основној школи "Вук Караџић" у Бијељини, са идејом да омогући боље услове за спровођење физичких активности у основним школама и обезбједи младима квалитетно и сигурно мјесто за развој, игру и одрастање. Галерија слика.