portfolio web templates

ОГЛАСНА ТАБЛА 

1

Важна обавјештења


Од 17.марта на програму РТРС- а и путем веб странице www.rtrs.tv настава на даљину за ученике основних школа Републике Српске. Овдје можете преузети распоред телевизијског преноса наставе за текућу седмицу.

Oбавјештење директора школе за све наставнике, родитеље и ученике можете преузети овдје.

Обавјештење о поступању приликом реализовања наставе путем РТРС-а можете преузети овдје.

Обавјештавамо родитеље који су пропустили предупис за дјецу дораслу за упис у први разред да школи доставе податке о дјеци. Подаци које је потребно доставити су: име и презиме дјетета, име једног родитеља, адресу становања, датум рођења дјетета и контакт телефон родитеља. Подаци се могу доставити електронском поштом os131@skolers.org или на број телефона 055/209650. Термине тестирања и уписа дјеце одредићемо накнадно у складу са препорукама надлежних институција и развоја тренутне ситуације. 

2

Обавјештење

Одлуком Владе Републике Српске школе у Републици Српској неће радити од 11. марта до 30. марта. Одлука је донешена из превентивних разлога против ширења Корона вируса. Напомињемо да нама регистрованих случајева у Бијељини те нема разлога за паником. Такође, све друге планиране школске активности одлажу се до даљњег. Након што од Министарства просвјете и културе РС добијемо детаљна упутства обавијестићемо ученике и родитеље о наставку и динамици реализације предвиђених школских активности.

3

Обавјештење

У складу са Законом о основној школи ове године се у први разред уписују сва дјеца која ће до почетка школске године, навршити шест година (тј. дјеца рођена од 01.01. до 31.08.2014. године, као и дјеца рођена од 01.09. до 31.12.2013. а која нису уписана прошле школске године). Детаљније можете прочитати овдје.

4

Обавјештење

Републички педагошки завод је, у сврху припрема ученика деветог разреда за малу матуру из српског језика и математике, припремио збирке задатака. Збирке можете преузети на сљедећим линковима: Српски језик    Математика

5

Обавјештење

У оквиру традиционалне манифестације "Светосавски дани" која се ове године одржава четврти пут у Центру за културу "Семберија" наша школа наступа 24.јануара са почетком у 18 часова.
Позивамо све наставнике, ученике, родитеље и пријатеље школе да подрже наше ученике на овој манифестацији.

6

Обавјештење

Обавјештавамо све ученике наше школе да настава у другом полугодишту почиње 20. јануара 2020. године по распореду који можете преузети овдје