U školskoj 2018/19. godini nastava se izvodi u tri smjene sa 66 odjeljenja i 1439 učenika. U školi radi 123 radnika, od toga 94 nastavnika neposredno uključena u nastavni proces. Nastava je počela 03.09.2018.godine sa obezbjeđenim kadrom koji je u potpunosti stručan iz svih predmeta.

      Centralna škola nalazi u ulici Vojvode Stepe broj 4, a školska zgrada sastavljena je od tri objekta koji su međusobno povezani. U svom sastavu imamo  područna odjeljenja u Popovima i Amajlijama.

Od ove školske godine na naše veliko zadovoljstvo u funkciji je novi objekat naše škole na Ledincima koji je otvoren u junu mjesecu. U ovom objektu naši učenici imaju najsavremenije uslove za rad.

     U školskoj 2018/19.godini nastava je u potpunosti organizovana u skladu sa Zakonom o osnovnoj školi Republike Srpske.

   U školi postoji Savjet učenika, koji ima 66 predstavnika, po jedan iz svakog odjeljenja. Savjet učenika ima svoje Predstavništvo od devet članova, koji reprezentuju isto toliko razreda u školi i održavaju sastanke svake sedmice. Savjet roditelja je malo neobičnije organizovan. I roditelji, kojih takođe ima 66, imaju svoje komisije za ishranu učenika, organizaciju ekskurzija i izleta, za opremanje škole, za školska takmičenja, kao i za nastavni plan i program.   

ŠKOLA KROZ ISTORIJU  >>>

Amblem škole